Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  32
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Long Story - Many Upgrades Later - Radio Not Working

  1. Top Of Page | #31
    bfg2500's Avatar

    User Info Menu

    Re: Long Story - Many Upgrades Later - Radio Not Working

    Both batteries tested good, not 100% but good enough as per the load tester.

    It's warming up in NY now anyways so I haven't had any issues with the cold morning startups for over a month now.

    2016 Ram 2500 CCSB 6.7 in Black Forest Green, RaceME MM3 tuned by Ray @ Double R Diesel, WCFab FMW S467.7/83 .90A/R & Steed Speed Manifold 2nd Gen Swap, Flo-Pro 5" Straight Pipe w/FTE Diesel Resonator, Pusher 3.5" MEGA Intake Manifold, Pusher 3.5" MEGA Intercooler Tubes, DBALL2 Remote Starter, PIAA 85115 Superior Deep Bass Horns, Headlight Revolution Supernova V.4 LED Low/High beams, Bilstein 2.3" Level w/5100's all around, Thuren Adjustable Front Track Bar, ARP CA625+ Head Studs, RevMax 68RFE High Performance Towing/HD Valve Body, RevMax 68RFE ZeroStat Transmission Cooler Thermostatic Bypass.

  2. Likes AK Bob liked this post
  3. Top Of Page | #32
    Badger2078's Avatar

    User Info Menu

    Re: Long Story - Many Upgrades Later - Radio Not Working

    Quote Originally Posted by bfg2500 View Post
    Both batteries tested good, not 100% but good enough as per the load tester.

    It's warming up in NY now anyways so I haven't had any issues with the cold morning startups for over a month now.
    A quick thought.

    Did you ever or are you aware that you can update software of your radio by use of a USB drive the software is available from uconnect.com it is possible that im not seeing this issue bc ive updated the radios software and the issue has been addressed.

    Sent from my SM-G973U using Tapatalk


Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •